Klobásy od Krkovičky
Použitelný, jednoduchý způsob, jak upéci chléb bez kvásku či droždí a bez pekárny na chleba. Komentář v ruštině.
Vejce denně je zdravé a může pomoci při hubnutí.
Dlabu na nějakou fotodokumentaci, stejně mi foťák neukládá obrázky na kartu a dosud jsem nezjišťoval, je-li chyba v aparátu, nebo v kartě. Takže bez fotek, stejně byste na nich neviděli nic, co už v milonech jiných obrázků by nebylo na webu.
Udělejte si ho sami:
Nejsem samozřejmě žádný pekař, takhle to dělá "Kuchařka ze Svatojánu" a takhle se jí to osvědčilo, je možné a dokonce i velmi pravděpodobné, že odborník použije úplně jiný postup.
Recept vznikl modifikací receptu na pařížské rohlíčky. Základem byly u nich údajně vlašské ořechy, aspoň na nich tehdy Ex-celence trvala, které já zrovna moc nemusím, a tak jsem špekuloval, čím je zaměnit. Lískáče nebyly tak výrazné, aby to bylo nějak zajímavé, mandle k tomu neseděly vůbec a tak mě jednou napadlo využít pražené plody podzemnice olejné, ukecal jsem holky při pečení vánočního cukroví a bylo to ono. Jenže jak šel čas, došlo k dalším modifikacím, až z toho vznikly tyčinkám Snickers velmi vzdáleně podobné (polo)máčené arašídové sušenky.