Článek Žitný kvásek

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Žitný kvásek

07. 03. 2014 - 20:40

lentilka®sdeluje.cz: Jen se oteplí, vyzkouším.

---
lentilka.sdeluje.cz

07. 03. 2014 - 21:27

valach-ostrawski: Mám to už dva dny na radiátoru v litrové flašce od okurek a jedu podle návodu, ještě to dneska přikrmím - a zítra večer peču chleba.

---
valach-ostrawski.pise.cz

07. 03. 2014 - 22:05

lentilka®sdeluje.cz: Prosím fotodokumentaci.

---
lentilka.sdeluje.cz

07. 03. 2014 - 23:00

valach-ostrawski: Kvásků jsou na webu mraky, dej LIKE té kuchařce a dostaneš se k dokumentaci její, mi nefachčí foťák - neukládá obrázky na kartu. Z pečení taky bys nic neviděla, jsa líný kterak vandrákovo přirození v poledne, nechám vše na domácí pekárně.

---
valach-ostrawski.pise.cz