Pěkný kousek masa-na 1kg masa 25g pragandy,nechat týden v sáčku - nebo do tlačenkového střeva,každý den otočit. Po týdnu omýt a osušit - koření dle své chuti (pořádně po celém kousku). Například klasiku - bobkový list, nové koření a pepř 1:2:3 - podrcené na jemno. Zabalt do obvazu, cca týden nechát - pak už vyndat a dosušit v lednici (za vhodných podmínek do 15st. špajz s prouděním vzduchu) jinak v teple v lednici cca14 dní - no a pak si už jen pošmáknout..
Jednoduché rychlé a dobré...
Klobásy od Krkovičky
Použitelný, jednoduchý způsob, jak upéci chléb bez kvásku či droždí a bez pekárny na chleba. Komentář v ruštině.
Vejce denně je zdravé a může pomoci při hubnutí.
Dlabu na nějakou fotodokumentaci, stejně mi foťák neukládá obrázky na kartu a dosud jsem nezjišťoval, je-li chyba v aparátu, nebo v kartě. Takže bez fotek, stejně byste na nich neviděli nic, co už v milonech jiných obrázků by nebylo na webu.
Udělejte si ho sami: