Navzdory slušnému vzdělání a původu jsem buran a vulgární primitiv,
trhám mouchám nožičky a pavoukům křidýlka, žeru dětem svačinky
a nevracím jim sáčky.
____________________________________________________________________________________
27. listopad 2022 v 15.32 | rubrika: Občasnik pesymisty
Psychologie ženy. Přežití ve vztahu. |
přečteno: 89x | přidat komentář
|
25. červenec 2022 v 22.11 | rubrika: Cosyk užitečneho
|
přečteno: 59x | přidat komentář
|
Naposledy...
12. listopad 2021 v 21.31 | rubrika: Občasnik pesymisty
|
přečteno: 18x | přidat komentář
|
Myšlenka dne 11. listopadu 2021
11. listopad 2021 v 04.32 | rubrika: Občasnik pesymisty
Já vím, že jsi musela, že trápení bylo přespříliš. Ale stejně budu brečet jak želva a navždycky mi budeš chybět. Jsem pyšný na to, že jsi byla mojí mámou, jsem Ti za nádherné dětství a mládí moc vděčný. Odpočívej. |
přečteno: 26x | komentáře (2)
|
13. září 2021 v 22.45 | rubrika: Občasnik pesymisty
Později ... kdy je to? |
přečteno: 54x | komentáře (1)
|
22. červenec 2021 v 23.45 | rubrika: Občasnik pesymisty
|
přečteno: 114x | přidat komentář
|
5. červenec 2021 v 11.45 | rubrika: Cosyk užitečneho
Nikomu netreba predstavovať Cyrila a Metoda. Oficiálna veda ich považuje za tých, čo priniesli nám – divým Slovanom – poznanie a zostavili nám aj písmo. Hovoria, že bez nich by sme boli divé zvery alebo niečo podobné. Ale prišiel čas sa pozrieť na ich «nezištné» činy bližšie. |
přečteno: 43x | přidat komentář
|
Blahopřání k 6. výročí
26. červen 2021 v 11.55 | rubrika: El Viejo Desierto
|
přečteno: 3x | komentáře (3)
|
25. červen 2021 v 06.26 | rubrika: Občasnik pesymisty
|
přečteno: 109x | komentáře (1)
|
Sušené maso
18. červen 2021 v 21.33 | rubrika: Vaříme s Valachem
Pěkný kousek masa-na 1kg masa 25g pragandy,nechat týden v sáčku - nebo do tlačenkového střeva,každý den otočit. Po týdnu omýt a osušit - koření dle své chuti (pořádně po celém kousku). Například klasiku - bobkový list, nové koření a pepř 1:2:3 - podrcené na jemno. Zabalt do obvazu, cca týden nechát - pak už vyndat a dosušit v lednici (za vhodných podmínek do 15st. špajz s prouděním vzduchu) jinak v teple v lednici cca14 dní - no a pak si už jen pošmáknout.. |
přečteno: 61x | přidat komentář
|