Komentář, na který odpovídáte

12. 03. 2014 - 19:36
 

aleš: Ahoj,
na dobrý chleba se můžeš stavit do Řepišť, tamní pekárna nepoužívá chemii a jejich chleba jsem jedl i za týden a pořád v pohodě.
Když ho přivezu teplý domů, tak už bývá nakousnutý....
Jediný problém je v tom, že když je chleba čerstvý, tak pracuje a pracuje a v okolí je poněkud "smog"
Takže kdo žije poblíž a chce zkusit dobrý chleba, tak doporučuji - přece jen je to ta klasika, jak se to má dělat.
Ty domací hejblata pořádnou pec nenahradí.
Hezký den všem
A.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Mana nebeská