Článek Majonéza

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Majonéza

16. 12. 2012 - 09:40

sayonara: A to víš, že majonéza pochází z Menorky?

---
sayonara.pise.cz

16. 12. 2012 - 10:15

valach-ostrawski: Nevím. Netuším totiž, co je to Menorka, když je mi to slovo povědomé a už jsem ho kdysi-kdesi slyšel - musím se zeptat strejdy Google.

---
valach-ostrawski.pise.cz

16. 12. 2012 - 10:16

valach-ostrawski: No dyť jsem říkal, že jsem to slyšel. Menorca - Baleárské ostrovy..

---
valach-ostrawski.pise.cz

16. 12. 2012 - 12:26

hospodynka: Šlehám elektricky, beru domácí vajíčka od kamarádky mojí kamarádky, mňamy mňam.

---
hospodynka.pise.cz

16. 12. 2012 - 12:53

valach-ostrawski: Dokázat ušlehat majonézu RUČNĚ bylo pro mne výzvou..

---
valach-ostrawski.pise.cz

16. 12. 2012 - 14:54

apok@lypsÍk: Já taky nevěděl, odkud pochází, ale mám vyzkoušeno, kde končívá... Tento pracovní postup jsem praktikoval, když jsem vlastnil slepice a olej byl za přijatelnou cenu. Ve výsledku jsem do vzorku majonézy rozmixoval nakrájenou cibuli a bývala čerstvá chutná tatarská omáčka, ovšem jen k aktuálnímu obědu, páč v ledničce do druhého dne zmíněná cibule zhořkne...

16. 12. 2012 - 20:33

valach-ostrawski: Já místo cibule kyselou okurku, ta nezhořkne. Ale ještě se nestalo, že by snad zůstalo..
Jinak je majonéza takto vyrobená naprosto skvělým základem pro nejrůznější dresingy.

---
valach-ostrawski.pise.cz

17. 12. 2012 - 10:13

lentilka®sdeluje.cz: Taky už jsme ji doma dělali, podle návodu zde: http://www.cuketka.cz/?p=10078
Je to tam i s videjkem. Ale na salát ji koupím, protože ten se u nás dělá do vany a šmrdlat majonézu z 30 vajec a tří litrů oleje by mi jeblo.

---
lentilka.sdeluje.cz