Komentář, na který odpovídáte

24. 10. 2012 - 17:32
 

valach-ostrawski: Charakter chleba toustového dělá to přidané droždí, díky němu upečeš spíš buchtu než chleba, klasický chleba je z kvásku, droždí tam nepatří je to prostě jenom nouzovka aby to vykynulo.
A složité to opravdu není, to je jen složitý popis víceméně jednoduché činnosti. Můj problém je kynutí těsta, jinak už bych v tom lítal, doma je standardně relativně chladno. Ale nejpozději o vánocích plánuju, že se do toho pustím.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Chleba - jak na to