Komentář, na který odpovídáte

24. 10. 2012 - 13:03
 

davidhavel: Táta kdysi doma chléb zkoušel, dopadlo to hrozně, tak blbou topinku jsem snad ještě nejedl Nizoučké, na tvrdo propečené cosi co nechutnalo až tak špatně, ale jíst se to dalo jedině namáčené v masovém vývaru . Poté, co se rapidně zhoršila chuť chleba z místního Inpeka a z malých pekáren mi chléb také nezachutnal, koupila mi Janča pekárnu. Byl jsem z ní nadšený a doteď je cca každý třetí bochník, co se doma objeví, právě z této pekárny. Zkombinoval jsem dva recepty z knížky, co byla k pekárně a jsem vcelku spokojený. Občas zkouším i experimenty - (místo kmínu provensálské koření je to nejmenší, dával jsem i čokoládu a chilli ), ale ambice upéci si zcela vlastní chléb mne tedy po přečtení článku přešly . Jo, ještě k té pekárně - mrzí mne, že chléb má spíše charakter chleba toustového než běžného a že při použití jiné než pšeničné mouky vznikne útvar podobný tomu, co vytvořil kdysi můj otec .

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Chleba - jak na to