Komentář, na který odpovídáte

26. 08. 2012 - 11:32
 

modry*: tohle jídlo mam taky hodně rád, ale moje varinata by se ti zřejmě nelíbila Obyčejné kynuté těsto, švěstky, po uvaření zasypat velkou vrstvou máku a cukru a polít máslem (babička možná sádlem)... vždycky se udělala obrovská zadělávací mísa a jedlo se to 2 až 3 dny 3x denně

Tebou popisované se chystám ochutnat, ale záměr byl zajet si na ně přímo do Vizovic, kde jsou součástí snad nějaké soutěže - pokud to ještě existuje

Super, že se povedly na poprvé!

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Švestkové knedlíky