inenaso: Dobrá rada, ale mně nezbyla ta jablka a v krámě jsou drahá, - jenže počkej, mám nastrouhaná a zavařená, tak faj nápad, díky. Dnes už ne, jsem na odpis, ale zítra!
hospodynka: Chutě mi děláš obrovské.
Dva tipy na příště: závin se dá dělat i z pomazánkového másla (tedy pokud ho mamka může), na netu určitě najdeš přesný recept.
Rozvaluje se dobře na mikroténové fólii - bezva pro lenochy jako já, co jsou líní si desku vytáhnout.
amelie00: Děláš mi chtě. Děti štrůdl milují, dělám ho docela často. S jogurtem jsem to ještě nezkoušela, ale zkusím inovaci, díky.
amelie00: ...samozřejmě že "chutě"...Kdo to po sobě má v tu pozdní hodinu číst...:-P
tales: Tak jsem sem se zatoulala. A jsem mile překvapena :-)
Je čas jablíček, tak hurá do pečení *palec*
dobreazdrave.cz: Máte rádi sladké snídaně? I já. Ale ne přeslazené. A takovými klasické kupované muesli pro mě jsou. Vyřešila jsem to po svém. Vyrábím si svou směs doma. Z domácích surovin. Základ tvoří ovesné vločky a k nim leccos. Dle nabídky spíže. Oříšky, semínka, sušené ovoce. V sezóně nejčastěji čerstvé ovoce. A dnes přišli na řadu ovocné zbytky.
http://dobreazdrave.cz/zdrava-nedelni-snidane-ze-zbytku/