Článek Baskervil

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Baskervil

22. 12. 2011 - 05:12

lentilka®sdeluje.cz: To už není štěně. To už je dorostenec. Pěknej kus psa.

---
lentilka.sdeluje.cz

22. 12. 2011 - 07:52

valach-ostrawski: Ve čtyřech měsících je to ještě štěňátko. Trhač obuvi a hlídač gauče.

---
dennapicu.pise.cz

22. 12. 2011 - 07:39

inenaso: Rexíku, ty seš kus krásnýho "chlapa" Ještě vyroste, podívej se na ty jeho tlapy! Ale je nádhernej

---
inenaso.pise.cz

22. 12. 2011 - 07:53

valach-ostrawski: Je. Má packy jak malý lev.

---
dennapicu.pise.cz

22. 12. 2011 - 08:21

hospodynka: Hezky Ti miminko roste

---
hospodynka.pise.cz

22. 12. 2011 - 14:07

ovesná vločka: Ani pes, ani obluda, ale slon! Slon s kupírovanýma ušima Ale fešák, jen co je pravda.

---
jakostni.blogspot.com

22. 12. 2011 - 16:05

apok@lypsÍk: Přeju Ti hodnýho a věrnýho pána, pejsku. Měl by mít na paměti, že on si vybral Tebe a ne Ty jeho, tak se podle toho bude snad chovat... Voni lidi, pejsku, někdy dokážou bejt pěkný svině... Takovým se obloukem vyhni. Lovu zdar!!!

22. 12. 2011 - 19:35

lentilka®sdeluje.cz: Ale tohohle pána se to rozhodně netýká. S ním se bát nemusíš, Rexíku.

---
lentilka.sdeluje.cz

22. 12. 2011 - 23:56

apok@lypsÍk: Andaluský pes dle Carlose Saury (Španělsko)
Tato pochoutka pochází ze Španělska. Jakkoli její příprava je složitější a časově náročná, konečný výsledek je tak lahodný, že jistě nebudete litovat času ani námahy. Používá se na ni zadní maso psa z větších pasteveckých plemen, ze kterého po vykostění připravíme čtyři na palec silné dogsteaky.

1 kg psího zadního vykostěného, 2 baklažány, 120 g šunky, 3 malá rajčata, 4 velká rajčata, 120 g drobné celozrnné rýže, 2 cibule, osminka másla, olej (pokud možno panenský olivový), pepř, sůl.

Dogsteaky jemně naklepeme, po obou stranách potřeme olejem a necháme v chladu přes noc prokřehnout. Dva baklažány omyjeme, podélně rozkrojíme na půlky, měkký vnitřek z větší části vydlabeme, naplníme drobně nakrájenou šunkou, poklademe vločkami másla a upečeme. Tři omytá a na kousky nakrájená rajčata podusíme na drobně nakrájené, na másle osmažené cibuli a prolisujeme. Ze čtyř velkých rajčat seřízneme vršky, vnitřky vydlabeme lžičkou. Rýži podusíme ve vodě bez soli a naplníme jí rajčata ještě za tepla.

Samotná příprava dogsteaků je královsky jednoduchá. Psinu vložíme na rozehřátý gril, opečeme po obou stranách (při pečení pozorně zachytáváme odkapávající psí tuk), teprve potom osolíme, opepříme nahrubo drceným pepřem a klademe nejlépe na dřevěné speciální talíře. Obložíme pečenými baklažány a plněnými rajčaty. Podlijeme dušenými rajčaty smíchanými se šťávou zachycenou při grilování (můžeme navíc zjemnit kouskem másla).

23. 12. 2011 - 00:26

lentilka®sdeluje.cz: Tak s tímhle jsi tady špatně. To musíš víc na východ. Ještě víc. Ještě kus. A ještě ždibek.
Jestli už jsi v Číně, jsi správně.

---
lentilka.sdeluje.cz