Komentář, na který odpovídáte

02. 08. 2020 - 07:23
 

martin*: Recept mé babičky, zrovna dnes jsem si jej dělal. Do suchého hrnce, nebo hlubší pánve dáme opražit kmín( pražením uvolní více vonných silic),až začne jemně prasjat vhodíme kousek másla, nebo sádla. Přisypeme hladkou mouku( na jednu porci cca 2-3lžíce. U.Pražíme tuto jíšku až do chvíle, kdy začne hnědnout. Pak přilijeme vlažnou vodu a rychle mícháme až se udělá hladká řídká kaše. Podle chuti můžeme doředit. Chvíli povaříme , případně dosolíme. A máme hotovo. Jíst můžeme z kastrůlku, nebo z talíře. Já ji jako dítě měl nejraději z babiččina kastrůlku.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.