protistadu: Hnus. Takovým "lahůdkám" se vyhýbám obloukem, protože při pomyšlení, jak to -umělé- jídlo vznikalo a z čeho je složené, mi naskakuje husí kůže.
lentilka®sdeluje.cz: Jednou někde nějaký reportér udělal takový pokus. Vzal menu z mekáče (mletou krávu v housce a hranolky) a položil to nahoru na skříň. Po čtvrt roce to sundal - a vypadalo to stejně, jako když to tam položil. Žádný náznak nějakého kažení se.
Už nevím, kde a kdo to byl, utkvěl mi pouze výsledek. Mekáč produkuje cosi bakelitového, co se ani jídlem nedá nazvat...
marinka: Maj hnusný sladký housky. Nemám je ráda. Kdysi měla jedna naše učitelka, ještě na ZŠ, což už je opravdu hldně dlouho, úvahu na téma, že lidské maso bude zřejmě nasládlé, protože když se spálíte je to sladký smrad. Vím, je to konina, ale Mekáč má všechno takové do sladka!