Lidé jedí příliš mnoho kalorií, ale ne dostatek skutečných živin, jsou tak v trvalém stavu podvýživy a současného přejídání se. Výsledkem je samozřejmě to, co vidíme dnes: epidemický výskyt obezity, cukrovky, rakoviny, srdečních nemocí, deprese, selhávání ledvin, nemoci jater a spousta dalších věcí.
Tyto nemoci jsou všechny způsobeny kombinací podvýživy a expozice toxickým chemikáliím (plus dalším faktorům, jako emocionální trauma, nedostatek pohybu atd.). Mikrovlny činí podvýživu prakticky automatickou, a nechat se vystavit toxickým chemikáliím je snadné, zkrátka stačí jíst zpracované potraviny (které jsou univerzálně vyráběny s přídavkem toxických chemikálií, které jsou vydávány za konzervanty, barviva, posilovače chuti atd.).
| RE: Myšlenka dne 15. 05. 2013 | apok@lypsÍk | 16. 05. 2013 - 00:57 |
| valach-ostrawski | 16. 05. 2013 - 01:37 | |
| RE: Myšlenka dne 15. 05. 2013 | márinka | 16. 05. 2013 - 09:21 |
| valach-ostrawski | 16. 05. 2013 - 16:08 | |
| RE: Myšlenka dne 15. 05. 2013 | hospodynka | 16. 05. 2013 - 14:54 |
| valach-ostrawski | 16. 05. 2013 - 16:05 | |
| RE: Myšlenka dne 15. 05. 2013 | lentilka®sdeluje.cz | 17. 05. 2013 - 14:55 |