Článek Nebe v hubě

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Nebe v hubě

01. 03. 2012 - 12:55

tales: Vzpomněla jsem si jak jsme doma dělali škvarkové sádlo... to je něco podobného. Jen je to pečené a umleté.ňam
V dnešní době, když bych něco takového strkala do huby, viděla bych okamžitě jak mi vyrostla prdel a kde se mi ta dobrota usadila

---
tales.pise.cz

01. 03. 2012 - 21:15

valach-ostrawski: To rozchodíš.. Nebo tak něco.

---
dennapicu.pise.cz

01. 03. 2012 - 12:57

hospodynka: Z toho nezhubneš.

---
hospodynka.pise.cz

01. 03. 2012 - 14:02

valach-ostrawski: Tloustnutí je jen nesoulad mezi energií přijatou a energií vydanou.
A kdybys tušila, co všechno žerem a jak fest to ovlivňuje metabolismus... Ještěže je jaro, už se fakt těším, až zas budu lítat po poli. Loni byla vůle, leč nebyla fyzička, letos se najde obojí. Bude to šílenství...

---
dennapicu.pise.cz

01. 03. 2012 - 21:06

apok@lypsÍk: Rychlosůl nebrat. Plastové piksly taky ne. Jinak to zní dobře, jako když klasicky zavařuješ vepřové ze zabijačky (sklenice, plechovky) - to v tom základu, když se to dostatečně dlouho povařilo, skutečně připomínalo tu čínskou pochoutku, která stávala na tu dobu hříšných necelých 30,- Kč...

01. 03. 2012 - 21:14

valach-ostrawski: Ještě horší věci jsou... Než Praganda. Bez ní by to nemělo tu barvu. Zkus to s normální solí a dej vědět.

---
dennapicu.pise.cz

08. 03. 2012 - 08:50

davidhavel: Vepřové konzervy jsem měl vždy doma pro případ nouze nejvyšší. Ta naštěstí nenastávala tak často, jako chuť na kus masa coby druhou večeři. Otevřu konzervu, vidím samý tuk, ať už bílý nebo rosolovitý, budiž, chuť je větší než onen šok. Ukrojím dřevorubecký krajíc chleba, oloupu si celou cibuli, nařežu na plátky a... při třetím soustu vracím do lednice. Fuj, nekupovat. Opravdu ne. Ani jako rezervu pro nouzi nejvyšší. Radši "Trienčanské párky s fazulou" Nicméně to co popisuješ Ty, to bude určitě pochoutka

---
davidhavel.pise.cz

08. 03. 2012 - 09:58

dennapicu: Zkus a uvidíš sám. Je to jednoduché na přípravu a s tím, co znáš jako Vepřové konzervy zcela nesrovnatelné.

---
dennapicu.pise.cz