inenaso: Vypadá to dobře, já když už nevím co a jak, vezmu kuřecí řízky, nebo plátky z čehokoli, nakrájím na jemné nudličky, hodím na cibulku, posypu to tak lžičkou podravky a dusím, maso krájím skutečně na drobno, je jednak rychle hotové a potom toho vypadá na talíři víc k tomu brambory, nebo rýži a v momentě je co dát na stůl a dokonce i ten Vašek to jí
valach-ostrawski: Já bych tuto Vaši úpravu řízků či plátků považoval za plýtvání. Tohle byly opravdu odřezky, které jsem "za lepších časů" házel psům, nebo kočkám. Dneska vymýšlím, jak to upravit jedlým způsobem. Přišla krízka na Matýska..
lentilka®sdeluje.cz: Takhle vařím velmi často. A taky štěpánskou a znojemskou. Většinou teda s rýží a ty divný kostky tam nedávám. Pajšl mám značně nabouranej a ze všech těchle dochucovadel mě pálí žáha jako blázen.