inenaso: Vypadá to dobře, já když už nevím co a jak, vezmu kuřecí řízky, nebo plátky z čehokoli, nakrájím na jemné nudličky, hodím na cibulku, posypu to tak lžičkou podravky a dusím, maso krájím skutečně na drobno, je jednak rychle hotové a potom toho vypadá na talíři víc *haha* k tomu brambory, nebo rýži a v momentě je co dát na stůl a dokonce i ten Vašek to jí *smich*
valach-ostrawski: Já bych tuto Vaši úpravu řízků či plátků považoval za plýtvání. :) Tohle byly opravdu odřezky, které jsem "za lepších časů" házel psům, nebo kočkám. Dneska vymýšlím, jak to upravit jedlým způsobem. Přišla krízka na Matýska.. :D
lentilka®sdeluje.cz: Takhle vařím velmi často. A taky štěpánskou a znojemskou. ;) Většinou teda s rýží a ty divný kostky tam nedávám. Pajšl mám značně nabouranej a ze všech těchle dochucovadel mě pálí žáha jako blázen.