hablina: Volila bych o něco silnější ráži, zkrácenou hlaveň a na to ten tlumič. Na druhou stranu, když jsou tak blízko, dá se dobře střelit i tou malorážku....
masha:všimni si těch dobře obalených stromků - přemnožená srnčí či jelení zvěř po sobě dokáže zanechat pěknou paseku, k nevinným krásným očím patří velice mlsný svírák
emté: Prasátka mají také krásná očička, přesto vepřového zbaštíme každý průměrně 40 kg za rok.
masha 007: Chápu, jsme lidé všežraví a maso jíst musíme. Ty prasátka si aspoň sami /myslím tím lidi obecně/vykrmíme a staráme se o ně, ale proč jíst všechno živé, co se jen kolem mihne? Taky nechápu jak lidé můžou jíst zvířecí mláďata, ale to tady asi stejně nema cenu řešit.
hablina: Lesní zvěř se také nemíhá, její chov je bedlivě regulován, každý kus je sledován, krmen, jen to všechno neprobíhá v chlívečku, ale ve volné přírodě či v oborách. O to zdravější je pak masíčko. Mláďata konzumujeme pořád - veškeré maso v řeznictví pochází z mladých kusů do 1 roku. Doufám, že jsem teď z tebe neudělala vegetariána
masha 007: Měla jsem spíš na mysli vyloženě jehňata, telata a kůzlata. Snažím se jíst jen kuřecí, ryby a někdy to prasátko, to mám ráda, přiznávám . Ale hovězí a většinu dalšího masa bojkotuju, jak jen to jde. Vegetariánství bych bohužel nezvládla i když je mi těch zvířat tak líto
.