Článek Sušené hovězí zadní

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Sušené hovězí zadní

01. 03. 2020 - 20:21

aleš: Ahoj,
zkoušel jsi? Není to přesolené? Zdá se mi to strašně moc soli. Hlavně to druhé video. Taky mě překvapuje sušení v normální teplotě, čekal bych někde více chladno, co v létě, když jsou mouchy?
Měj se A.

03. 03. 2020 - 05:26

dennapicu: Dělám na tom. Tedy na té kýtě. Sem jsem si odložil recept.

Stav se někdy, nemám na Tebe kontakt, jinak bych se už ozval - na mejl odtud se nedostanu, zapomněl jsem heslo. A spolužáci už nefungují.

---
dennapicu.pise.cz

18. 03. 2020 - 20:21

aleš: Ahoj, stavím, jen je zrovna blbý čas, všichni to podceňovali a obávám se, že už se to nedá zastavit a bude to trvat a bolet. I já podceňoval, dokonce váhal nad Itálií a nakonec je většina odtamaď. A teď zjišťuju, že ten se potkal s tím, co potkal toho, co to má...
Psal jsem ti na Valacha, tak jestli je tohle mail, co nemáš heslo, tak napiš z nového, moje jméno (celé s tečkou) et post.cz.
Opatruj se a hodně zdraví